Ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων

Στόχος ληστών έγινε πρατήριο υγρών καυσίμων κοντά στη Νέα Ραιδεστό, έξω από τη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου τρεις άγνωστοι με την απειλή όπλων, απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν. Η ληστεία σημειώθηκε χθες γύρω στις 9.20 το βράδυ, στο 22ο χλμ. της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, ενώ την ώρα εκείνη στην επιχείρηση βρίσκονταν δύο υπάλληλοι. Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, οι ένοπλοι χτύπησαν έναν από τους υπαλλήλους και στη συνέχεια άρπαξαν τα χρήματα, πριν διαφύγουν με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι υπάλληλοι παρά το σοκ που υπέστησαν είναι καλά στη υγεία τους. Η υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία.
ΠΗΓΗ ΑΠΕ
H Fotopoulos Security Systems σας δίνει TIPS για την ασφάλεια του καταστήματος σας:
✔ Τοποθετείστε σύστημα φωτισμού με ανιχνευτή κίνησης, στον εξωτερικό χώρο. Επιλέξτε μια ρύθμιση που ενεργοποιεί τον φωτισμό σε ακτίνα έως και 5 μέτρα. Αποδεδειγμένα, ο ξαφνικός και έντονος φωτισμός αποτρέπει τον επίδοξο διαρρήκτη να συνεχίσει ανενόχλητος την διαδικασία.
✔ Η πιο σημαντική προϋπόθεση για ολοκληρωμένη προστασία είναι η εγκατάσταση συστήματος συναγερμού.
Βεβαιωθείτε ότι ξέρετε να χρησιμοποιείτε σωστά το σύστημα συναγερμού σας.
✔ Η τοποθέτηση συστήματος παρακολούθησης δίνει την δυνατότητα παρακολουθώντας από τις κάμερες την αποτροπή κακόβουλων ενεργειών.