Η Fotopoulos Security Systems σας παρουσιάζει την νέας τεχνολογίας επικοινωνίας του συστήματος συναγερμού σας με το κέντρο λήψεως σημάτων συναγερμού .

Παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα ότι τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας στην Ελλάδα παρουσιάζουν ιδιαίτερες αστάθειες , μια εκ των οποίων είναι κατά την διάρκεια διακοπής ρεύματος , να μην έχουμε τηλεφωνική γραμμή στον χώρο, ως αποτέλεσμα το σύστημα ασφαλείας να μην μπορεί, σε περίπτωση συμβάντος συναγερμού να επικοινωνήσει με το Κέντρο Λήψεως Σημάτων σας.

Μόδα πλέον είναι οι επιτήδειοι ληστές, να κόβουν τα τηλεφωνικά καλώδια που βρίσκονται στην είσοδο όλων των κτηρίων με τραγικές συνέπειες .

Η νέα τεχνολογία GPRS επικοινωνία προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Επικοινωνία μέσω κινητής τηλεφωνίας:

H συσκευή GPRS περιέχει μια κάρτα κινητής τηλεφωνίας η οποία μπορεί να συνδεθεί και με τους 3 πάροχους vodafone –  cosmote – wind. Έτσι διασφαλίζουμε ότι έστω ένας από τους 3 παρόχους θα έχει σήμα κινητής τηλεφωνίας στο σημείο που βρίσκετε η οικία μας.

  • Test επικοινωνίας κάθε 5΄ λεπτά

Η συσκευή GPRS στέλνει κάθε πέντε λεπτά ένα τεστ στο Κέντρο Λήψης Σημάτων , εάν αυτό δεν λάβει το συγκεκριμένο test τότε ενημερώνετε άμεσα ο πελάτης. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η άμεση αποστολή του σήματος και ενημέρωση για πιθανή δολιοφθορά .Με την απλή σταθερή γραμμή τηλεφωνίας αυτό το test πραγματοποιείτε κάθε 24 ώρες οπότε το σύστημα GPRS αυξάνει τα επίπεδα ασφάλειας κατά πολύ!

  • Δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου :

Το σύστημα GPRS μας δίνει την δυνατότητα όπλισης και αφόπλισης του συστήματος μας απομακρυσμένα ,εφόσον το υποστηρίζει ο πίνακας σας. Μια λειτουργία που μας λύνει τα χέρια σε περίπτωση που απουσιάζουμε καιρό από την οικία μας π.χ (καλοκαιρινές διακοπές).

Γενικά η συγκεκριμένη συσκευή αναλαμβάνει να εξασφαλίσει την αδιάλειπτη επικοινωνία του συστήματος συναγερμού και του πελάτη.