Η εταιρεία Fotopoulos Security Systems, ολοκλήρωσε με επιτυχία το project για την αλυσίδα καταστημάτων αθλητικών ειδών “Cosmos Sport”.

Το κατάστημά σας είναι ένα κεφάλαιο που αξίζει την καλύτερη κάλυψη και προστασία από εσάς. Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας,  από την πρώτη επίσκεψη που κάνει στον κατάστημά σας, σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίας ασφάλειας.

Γίνεται μελέτη του χώρου σας, εξετάζοντας όλες τις ιδιαιτερότητες που έχει το κατάστημά σας, προτείνοντας σας ένα σύστημα συναγερμού προσαρμοσμένο ακριβώς στις ανάγκες του χώρου σας. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται, από το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας, ώστε η τοποθέτηση του συναγερμού να γίνει με λεπτομέρεια και το τελικό αποτέλεσμα να είναι άψογο, δίνοντας μεγάλη σημασία στην καλαισθησία του χώρου.

Αναπόσπαστο κομμάτι προστασίας του καταστήματος σας εκτός από το  σύστημα  συναγερμού, είναι οι κάμερες παρακολούθησης, καταγραφικά τελευταίας τεχνολογίας για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Οι κάμερες παρακολούθησης λειτουργούν και προληπτικά, καθώς ο ιδιοκτήτης του εκάστοτε καταστήματος έχει την ευκαιρία να προλαμβάνει καταστάσεις, παρακολουθώντας σε πραγματικό χρόνο όσα συμβαίνουν.

Καθώς επίσης και το Σύστημα Πυρανίχνευσης πολύ σημαντικό,  για τυχόν φωτιά που θα προκύψει στο κατάστημά σας. Όλα τα σύστημα πυρανίχνευσης που τοποθετεί η εταιρεία μας, είναι επώνυμα συστήματα τα οποία καλύπτονται από 2 χρόνια εγγύηση και είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.