Η εγκληματικότητα στις μέρες μας είναι μία υπόθεση που θα πρέπει αργά η γρήγορα να απασχολήσει όλους μας. Τα κρούσματα διαρρήξεων ολοένα και αυξάνονται, ενώ πολλές φορές συνοδεύονται από αλόγιστη βία προς τους κατοίκους που τυγχάνει να βρίσκονται μέσα στο σπίτι τους την στιγμή της διάρρηξης. Στην Ελλάδα, τα επίσημα στοιχεία που δίνονται στην δημοσιότητα από την αστυνομία είναι άκρως σοκαριστικά!

Ένας συναγερμός σπιτιού έχει αποδειχτεί ότι αποτρέπει τους διαρρήκτες να εισβάλλουν σε ένα σπίτι που γνωρίζουν ότι φυλάσσεται. Ο καλύτερος τρόπος προστασίας ενός χώρου επιτυγχάνεται με την χρήση περιμετρικών συστημάτων ασφαλείας -συναγερμοί διασφαλίζοντας περιμετρικά τον χώρο που θέλουμε να προστατέψουμε και συνδέοντας το σύστημα ασφαλείας με το κέντρο λήψεως σημάτων, έτσι ώστε να ειδοποιείται απευθείας η αστυνομία.

Η εταιρεία Fotopoulos – Security Systems από την πρώτη επίσκεψη που κάνει στον χώρο σας, σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφάλειας, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος εκτός από την ασφάλεια, στην καλαισθησία του χώρου σας, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άψογο.