Αντικατάσταση με Νέο Σύστημα Θυροτηλεόρασης στο Γαλάτσι.

Το εξειδικευμένο συνεργείο της Εταιρίας Fotopoulos- Security Systems, αναλαμβάνει την επισκευή θυροτηλεόρασης σε περίπτωση βλάβης, ή την αντικατάσταση του παλαιού θυροτηλέφωνου με νέο σύστημα θυροτηλεόρασης.

Το Τεχνικό τμήμα έρχεται δωρεάν στον χώρο σας, ελέγχει, εντοπίζει τη βλάβη, ή προτείνει τις ιδανικότερες λύσεις για την εγκατάσταση νέας θυροτηλεόρασης.

Η εγκατάσταση θυροτηλεόρασης δίνει την δυνατότητα πριν ανοίξουμε την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας να ελέγχουμε και να βλέπουμε το πρόσωπο που μας χτύπησε το κουδούνι,  ώστε έτσι  να αποτρέπεται η είσοδος σε επιτήδειους.

Η αντικατάσταση γίνεται με την χρήση της υπάρχουσας καλωδίωσης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να γίνουν σκαψίματα και άλλα μερεμέτια. Επίσης τα ψηφιακά συστήματα δίνουν την δυνατότητα στην πολυκατοικία να επιλέξει «μικτό σύστημα», δηλαδή μερικά διαμερίσματα να έχουν θυροτηλέφωνο και τα υπόλοιπα θυροτηλεόραση.

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 2922592 έτσι ώστε το τεχνικό τμήμα της Εταιρίας μας να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε.