Εγκατάσταση Συστήματος Ασφαλείας σε Οικία στα Γλυκά Νερά

Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας, τοποθέτησε με επιτυχία σύστημα συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας, με ανιχνευτές περιμετρικής κάλυψης σε οικία στην περιοχή των Γλυκών Νερών.

Οι εξωτερικοί ανιχνευτές χώρου είναι ιδανικοί για πόρτες εισόδου, μπαλκονόπορτες, γκαράζ και κήπους, όπου επιθυμούμε ευρεία κάλυψη, καθώς ενεργοποιούν το συναγερμό προτού »εισβάλλει» κάποιος στην οικία σας.

Η εταιρία Fotopoulos Security Systems και το προσωπικό της, χάρη στην πολύχρονη παρουσία τους στο χώρο και στην άρτια εξειδίκευσή τους στο συγκεκριμένο αντικείμενο, είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσουν απόλυτα στο σύστημα συναγερμού.

Εκτός από την εγκατάσταση και την παράδοσή του, σε πλήρη λειτουργία, σας παρέχουμε τόσο την συντήρηση του συστήματός σας, όσο και τη σύνδεσή του με το κέντρο λήψεως σημάτων δημιουργώντας ένα απολύτως ασφαλές και προστατευόμενο περιβάλλον για εσάς και τους οικείους σας.

Ένας συναγερμός σπιτιού έχει αποδειχτεί ότι αποτρέπει τους διαρρήκτες να εισβάλλουν σε ένα σπίτι που γνωρίζουν ότι φυλάσσεται. Επίσης η τεχνολογία σήμερα στα συστήματα ασφαλείας είναι τόσο εξελιγμένη και περίπλοκη, ώστε