Εγκατάσταση Συστήματος Ασφαλείας στο Εστιατόριο "Το Βαρέλι" στο Γαλάτσι.

Το μαγαζί  σας είναι ένα κεφάλαιο που αξίζει την καλύτερη κάλυψη και προστασία από εσάς. Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας,  από την πρώτη επίσκεψη που κάνει στον χώρο σας, σας παρέχει υπηρεσίας ασφάλειας υψηλής ποιότητας.

Γίνεται μελέτη του χώρου σας, εξετάζοντας όλες τις ιδιαιτερότητες που έχει το κατάστημά σας, προτείνοντας σε εσάς ένα σύστημα συναγερμού προσαρμοσμένο ακριβώς στις ανάγκες του χώρου σας. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται, από το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας, ώστε η τοποθέτηση του συναγερμού να γίνει με λεπτομέρεια και το τελικό αποτέλεσμα να είναι άψογο δίνοντας μεγάλη σημασία στην καλαισθησία του χώρου.

Αναπόσπαστο κομμάτι προστασίας του καταστήματος σας εκτός από το  σύστημα  συναγερμού είναι οι κάμερες παρακολούθησης, καταγραφικά τελευταίας τεχνολογίας για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Οι κάμερες παρακολούθησης λειτουργούν και προληπτικά, καθώς ο ιδιοκτήτης του εκάστοτε καταστήματος έχει την ευκαιρία να προλαμβάνει καταστάσεις, παρακολουθώντας σε πραγματικό χρόνο όσα συμβαίνουν.

Ευχαριστούμε πολύ τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου “Το Βαρέλι” για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε, για την ασφάλεια του καταστήματος του.