Περιμετρική Κάλυψη με Φωτοκύτταρα Οικίας και Κτήματος

Η Προστασία της οικογένειας και της περιουσίας πρέπει να συνδυάζεται με την εμπιστοσύνη στο σύστημα συναγερμού που επιλέγεται. Η περιμετρική κάλυψη μπορεί να αποτρέψει τον επικείμενο κίνδυνο γύρω από το σπίτι σας, καθώς σας προσφέρει την ηρεμία που επιθυμείτε.

Η εταιρεία Fotopoulos Security Systems ανέλαβε και ολοκλήρωσε την τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας με περιμετρική κάλυψη, οικίας και κτήματος.

Η ΤΑΚΕΧ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές μας στα συστήματα περιμετρικής προστασίας – φωτοκύτταρα και ανιχνευτές για εσωτερικούς/εξωτερικούς χώρους.

Η εταιρεία Fotopoulos Security Systems τοποθέτησε για την περιμετρική κάλυψη της οικίας, το συγχρονισμένο τετραπλό φωτοκύτταρο εμβέλειας 100 m.

Με τα εξής χαρακτηριστικά:

Για εξωτερική εγκατάσταση.

4 υψηλής ισχύος συγχρονισμένα φωτοκύτταρα.

Κλείδωμα αυτόματου ελέγχου GAIN.

Τροφοδοσία: 12V έως 30V.

Κατανάλωση ρεύματος: 60mA έως 85mA.

Θερμοκρασία λειτουργίας: -25 ~ + 60C.

Διαστάσεις: 104 x 390 x 98mm.

Βάρος: πομπός + δέκτης 2500g.

Στο κτήμα τοποθετήθηκε από το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας, σύστημα στήριξης περιμετρικής κάλυψης με κολόνες 100×100 mm, καθώς και μονάδα οπλισμού και αφοπλισμού συστήματος ασφαλείας.

Η εταιρεία μας, σας εγγυάται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα προστασίας για οποιονδήποτε χώρο επιθυμείτε να ασφαλίσετε, με ευέλικτες οικονομικές λύσεις!!!