Ολοκλήρωση Έργου Οικίας και Κτήματος με Περιμετρική Κάλυψη με Φωτοκύταρρα & Κάμερες Νυχτερινής Λήψης

Η Προστασία της οικογένειας και της περιουσίας πρέπει να συνδυάζεται με την εμπιστοσύνη στο σύστημα συναγερμού που επιλέγεται. Η περιμετρική κάλυψη μπορεί να αποτρέψει τον επικείμενο κίνδυνο γύρω από το σπίτι σας, καθώς σας προσφέρει την ηρεμία που επιθυμείτε.

Η εταιρεία Fotopoulos Security Systems ανέλαβε και ολοκλήρωσε την τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας με περιμετρική κάλυψη, οικίας και κτήματος.

Η ΤΑΚΕΧ αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές μας στα συστήματα περιμετρικής προστασίας – φωτοκύτταρα και ανιχνευτές για εσωτερικούς/εξωτερικούς χώρους.

Η εταιρεία Fotopoulos Security Systems τοποθέτησε για την περιμετρική κάλυψη της οικίας, το συγχρονισμένο τετραπλό φωτοκύτταρο εμβέλειας 100 m.

Με τα εξής χαρακτηριστικά:

Για εξωτερική εγκατάσταση.

4 υψηλής ισχύος συγχρονισμένα φωτοκύτταρα.

Κλείδωμα αυτόματου ελέγχου GAIN.

Τροφοδοσία: 12V έως 30V.

Κατανάλωση ρεύματος: 60mA έως 85mA.

Θερμοκρασία λειτουργίας: -25 ~ + 60C.

Διαστάσεις: 104 x 390 x 98mm.

Βάρος: πομπός + δέκτης 2500g.

Επίσης ολοκληρώθηκε η  τοποθέτηση συστήματος εξωτερικών αδιάβροχων καμερών νυχτερινής λήψης HIKVISION με τα εξής χαρακτηριστικά:

Κάμερα Bullet PICADIS EXIR 960H, εξωτερικού χώρου με σταθερό φακό 3,6mm, υπέρυθρος φωτισμός εμβέλειας έως 40 m.

Στο κτήμα τοποθετήθηκε από το εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας, σύστημα στήριξης περιμετρικής κάλυψης με κολόνες 100x100 mm, καθώς και μονάδα οπλισμού και αφοπλισμού συστήματος ασφαλείας.

Η εταιρεία μας, σας εγγυάται το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα προστασίας για οποιονδήποτε χώρο επιθυμείτε να ασφαλίσετε, με ευέλικτες οικονομικές λύσεις!!!