Τοποθέτηση Συστήματος Συναγερμού και Συστήματος Παρακολούθησης στην Ταβέρνα "Η Βοσκοπούλα"

Το κατάστημά σας είναι ένα κεφάλαιο, που αξίζει την καλύτερη κάλυψη και προστασία από εσάς. Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας,  από την πρώτη επίσκεψη που κάνει στον χώρο σας, σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίας ασφάλειας .

Γίνεται μελέτη του χώρου σας, εξετάζοντας όλες τις ιδιαιτερότητες που έχει το κατάστημά σας, προτείνοντας σας ένα σύστημα συναγερμού προσαρμοσμένο ακριβώς στις ανάγκες του χώρου σας. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται, από το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας στην τοποθέτηση του συναγερμού, ώστε να γίνει με λεπτομέρεια και το τελικό αποτέλεσμα να είναι άψογο δίνοντας μεγάλη σημασία στην καλαισθησία του χώρου.

Αναπόσπαστο κομμάτι προστασίας του καταστήματός σας εκτός από το  σύστημα  συναγερμού είναι οι κάμερες παρακολούθησης, καταγραφικά τελευταίας τεχνολογίας για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Οι κάμερες παρακολούθησης λειτουργούν και προληπτικά, καθώς ο ιδιοκτήτης του εκάστοτε καταστήματος έχει την ευκαιρία να προλαμβάνει καταστάσεις, παρακολουθώντας σε πραγματικό χρόνο όσα συμβαίνουν.